Wij staan altijd voor u klaar

telefoon 020 - 6881141 email info@selie.nl

Over ons

We opereren al sinds 1921 in Amsterdam en omstreken. Onze werkwijze is gebaseerd op kwaliteit, meedenken en duidelijkheid. Daar waar mogelijk houden we de projecten het liefst van begin tot eind onder onze verantwoording om zo tot het gewenste resultaat te kunnen komen.

Tot onze beschikking staat een volledig ingerichte machinale werkplaats met de benodigde moderne apparatuur met eigen vaklieden, die elk project professioneel en met oog voor detail uitvoeren. Het feit dat "Amsterdam" zijn eigen detailleringen kent en soms aanpassingen aan bestaande situaties noodzakelijk zijn bij restauratie, renovatie en verbouwingen, is voor ons de drijfveer om de machinale werkplaats "up to date" te houden.

Naast deze machinale werkplaats bestaat ons team uit vakbekwame timmerlieden, stukadoors, metselaars en tegelzetters. Bij de uitvoering van werken zijn onze werknemers uitgerust met een compleet ingerichte bus.

Wij zijn een Fundeon erkend leerbedrijf, wat inhoudt dat wij aan diverse criteria voldoen om een leerling te mogen opleiden. De meeste van onze timmerlieden zijn door onszelf opgeleid.


Ontwikkelingsprojecten

Met gepaste trots tonen wij u hierbij onze plannen, welke wij willen gaan realiseren in oktober van dit jaar.

Sinds 2004 zetten wij ons in om kleinschalige bouwprojecten te realiseren in Afria.
Vanuit een maatschappelijk oogpunt willen wij een bijdrage leveren aan mensen die in veel slechtere omstandigheden leven dan wij.
Dit keer is de bestemming Tanzania en gaan wij een medische post afbouwen. Gezondheid is een belangrijke factor als het gaat om verdere ontwikkeling. Dit begint bij kinderen op jonge leeftijd.

Tot ons genoegen doen wij dit projct samen met Bavaria te Lieshout en een lokale partner.

In oktober 2019 reizen we met 15 medewerkers naar het binnenland van Tanzania. Wij hebben er inmiddels voor gezorgd dat de lokale bouwers de benodigde bouwmaterialen konden aanschaffen, zodat zij op dit moment weer verder kunnen bouwen. In oktober zijn de muren gereed, waarna onze medewerkers de handen uit de mouwen kunnen steken om het dak, kozijnen en deuren te plaatsen. 

Indien u zich ook betrokken voelt met ons initiatief, dan is iedere donatie voor de bouwkosten (de reis- en verblijfkosten worden door onszelf bekostigd) zeer welkom.
Bouwbedrijf Selie BV heeft een stichting opgericht voor ontwikkelingshulpprojecten. Het banknummer is NL21 RABO 0300 5857 99 t.n.v. Stichting O.S.M.S. (Ontwikkelingshulp Samen met Selie).

Hartelijk dank voor uw belangstelling.

Hieronder ziet u een impressie van de voortgang van project Tanzania.


/db/WAS5d2c49ce9e00a/th_3.jpg
/db/WAS5d2c49c33488e/th_2.jpg
/db/WAS5d2c49ad74fd0/th_1.jpg

Contact / Privacybeleid / Designed by DHost BV