Wij staan altijd voor u klaar

telefoon 020 - 6881141 email info@selie.nl

Over ons

We opereren al sinds 1921 in Amsterdam en omstreken. Onze werkwijze is gebaseerd op kwaliteit, meedenken en duidelijkheid. Daar waar mogelijk houden we de projecten het liefst van begin tot eind onder onze verantwoording om zo tot het gewenste resultaat te kunnen komen.

Tot onze beschikking staat een volledig ingerichte machinale werkplaats met de benodigde moderne apparatuur met eigen vaklieden, die elk project professioneel en met oog voor detail uitvoeren. Het feit dat "Amsterdam" zijn eigen detailleringen kent en soms aanpassingen aan bestaande situaties noodzakelijk zijn bij restauratie, renovatie en verbouwingen, is voor ons de drijfveer om de machinale werkplaats "up to date" te houden.

Naast deze machinale werkplaats bestaat ons team uit vakbekwame timmerlieden, stukadoors, metselaars en tegelzetters. Bij de uitvoering van werken zijn onze werknemers uitgerust met een compleet ingerichte bus.

Wij zijn een Fundeon erkend leerbedrijf, wat inhoudt dat wij aan diverse criteria voldoen om een leerling te mogen opleiden. De meeste van onze timmerlieden zijn door onszelf opgeleid.


Ontwikkelingsprojecten

Sinds 2004 zetten wij ons in om bouwprojecten te realiseren in Afrika veelal in samenwerking met lokale partners.

Door onze expertise in de bouw begeleiden en organiseren wij deze projecten. Ook steken onze medewerkers de handen uit de mouwen door zelf ter plaatse mee te bouwen.
/db/WAS555070203fc38/th_image.jpg
/db/WAS5550702d5252a/th_image.jpg
/db/WAS555070365444e/th_image.jpg

Contact / Privacybeleid / Designed by DHost BV